2010. szeptember 27., hétfő

Megint csak duma

Itt vagyok! Itt vagyok!
Annyimindenvanmármegint, hogy örülök, hogy egyáltalán élek...
Augusztus végétől program hegyek vannak az éltemben, hol szántom valamelyik autópályát, hol meg azt sem tudom már, hogy hol vagyok :)
Volt itt kérem szülinap, egy nagyon klafa kis leánybúcsú, utána az esküvő, mindez persze 2db másnappal fűszerezve...
Aztán voltam nyaralni, ez csak annyiban érdekes, hogy aki ismer, azt tudja, hogy nemhogy nyaralni nem járok, de még szabadságra sem nagyon megyek :)
Na és ugye hová? Hát persze, hogy Croatia, méghozzá Zadar. Két dolgot kell, hogy említsek: 1. Nagyon szép "kis" város, érdemes oda ellátogatni, a poénokat nem lövöm le. El kell menni és kész... ;)
2. Az 1 nm-re jutó klassz cipők, papucsok, szandik és egyéb lábbelik verik az európai átlagot!! Esküszöm, csak úgy jártak fel-alá a jobbnál jobb női cipők, csak kapkodtam a fejem, legalább percenként láttam olyat ami tetszett. Nekem!! (Nálam csak Carrie Bradshaw nagyobb cipőbuzi! :))
No jó, tegyük hozzá, hogy elég vegyes volt a társaság, nyilván nem a horvát színvonalat tükrözte, de akkor is, igen figyelemreméltó jelenség volt.
És igen, természetesen vettem egy pár gyönyörű szandit én is... de csak azért, mert rámugrott! :)) És mert kevés időm volt... különben többet is veszek :D

Jahamm, a hétvégén meg NoSalty talin voltam! Nagyon jó volt! Kedves, szimpatikus emberek, finom kis kaják, jó kis dumálások, sushi tekerés, remek hangulat... minden meg volt ami kell. Reméljük lesz még ilyen!

És a legeslegfontosabb történés!! 2010. augusztus 24-én hajnalban megszületett Adél és Lili baba, akiket már mindenki nagyon várt! És, akiknek én vagyok a tiszteletbeli nagynénjük :) és akik természetesen gyönyörűek és hála istennek egészségesek. Pont 4 hetesek voltak mikor először láthattam őket. Természetesen agyon lettek fotózva, de készült egy közös kép is :)


Ééés, ( a nap szava nálam :) most megígérem, hogy ezután food posztok következnek, és :) nem dumálok annyit...

2 megjegyzés:

Eszter írta...

Jó kép!... :-)))

Samy írta...

:)