2011. augusztus 23., kedd

Mogyoróvajas keksz



Hozzávalók:

2 csésze mogyoróvaj
1 1/2 csésze barnacukor
2 tk. sütőpor
2 tojás
fél csésze sótlan mogyoró felaprítva

fél csésze tejszín
130gramm étcsoki
fél aprított sótlan mogyoró








Elkészítés:

Egy tálba összekeverjük a mogyoróvajat, a cukrot, a tojásokat és a sütőport. Elektromos mixerrel egyneműre dolgozzuk. Hozzákeverjük a felaprított mogyorót.
Előmelegítjük a sütőt, egy sütőpapírral bélelt tepsibe evőkanállal kisebb halmokat rakunk egymástól 4-5 cm-re. 180 fokon 8-10 percig sütjük.
A csokit megolvasztjuk, hozzákeverjük a tejszínt. A kekszek felét belemártjuk a csokiba és megszórjuk a mogyoróval.





Nincsenek megjegyzések: