Végtelenül egyszerű, ugyanakkor naggyon finom. Először egy barátnőmnél ettem ilyet, illetve elég gyakran járunk étterembe barátokkal és ott szokták felszolgálni előételként friss bagettel.
Mivel elég gyakran eszem pirítóst nekifutottam a házi változatnak.
Hozzávalók:
2 doboz darabolt tonhal filé, növényi olajban (én Lidlben vettem, 185gr/doboz)
40gr teavaj (csak és kizárólag, teavaj)
kevés bors
kevés fokhagymapor
csipet só
kevés fokhagymapor
csipet só
petrezselyem
pár csepp citromlé
Elkészítés:
Mindent be a késes aprítóba, nyomjuk meg a power gombot, pár másodperc és kész :).
Mindenképp valami frissensült pékárúval fogyasszuk, naan, bagett, pirítós stb...
3 megjegyzés:
Nagyon szereteeem
Fincsi lehet,jó,friss,ropogós kenyérrel....
Nekem is nagyon bejön, nemsokára rakok fel egy másikat is ;)
Megjegyzés küldése