2011. február 28., hétfő

Tonhalkrém



Végtelenül egyszerű, ugyanakkor naggyon finom. Először egy barátnőmnél ettem ilyet, illetve elég gyakran járunk étterembe barátokkal és ott szokták felszolgálni előételként friss bagettel.
Mivel elég gyakran eszem pirítóst nekifutottam a házi változatnak.



Hozzávalók:

2 doboz darabolt tonhal filé, növényi olajban (én Lidlben vettem, 185gr/doboz)
40gr teavaj (csak és kizárólag, teavaj)
kevés bors
kevés fokhagymapor
csipet só
petrezselyem
pár csepp citromlé


Elkészítés:

Mindent be a késes aprítóba, nyomjuk meg a power gombot, pár másodperc és kész :).
Mindenképp valami frissensült pékárúval fogyasszuk, naan, bagett, pirítós stb...

3 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon szereteeem

Belly írta...

Fincsi lehet,jó,friss,ropogós kenyérrel....

Samy írta...

Nekem is nagyon bejön, nemsokára rakok fel egy másikat is ;)